Rólunk

 

Utazási irodánk a TandT Sport cégcsoport tagjaként több, mint 13 éve része a hazai idegenforgalmi piacnak. Küldetésünk, hogy az aktív turizmus meghatározó szereplőivé váljunk, ezért ajánlatainkat a cégcsoportunk által forgalmazott márkák sportágaihoz igazodva állítjuk össze.
Fő tevékenységi körünk az egyéni és csoportos sí és snowboard utak, besíző gleccser hétvégék, családi és iskolai sítáborok, aktív/adrenalin túrák szervezése. Mindezek mellett ajánlataink között természetesen megtalálhatóak a szezonális üdülések, közkedvelt lastminute utak is.

Csomagajánlataink a megszokott alapszolgáltatásokon (szálláshely, ellátás, repülőjegy, síbérlet) felül tartalmazzák téli útjaink esetében a magyar nyelvű sí/snowboard oktatást, nyáron igény szerint windsurf, kite oktatást is biztosítunk, továbbá sportboltunkban kedvezményes vásárlást és eszközbérlést biztosítunk ügyfeleinknek.

Télen útjaink többségét Ausztria legnépszerűbb síterepeire szervezzük, ahol minden korosztály és minden tudásszintű téli sportot kedvelő megtalálja a számára legmegfelelőbb lejtőt. Útjaink összeállításánál különös figyelmet fordítunk a színvonalas, kedvező ár-érték arányú szálláshelyek kiválasztására.
Nyáron kínálatunkban az aktív időtöltés mellett a különböző gasztro és kulturális programjainkkal nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi kikapcsolódásra.

A mottónk: travel and more.

 

Weboldalaink: 

TandT Sport Travel   I   Gleccserfesztivál   I   Sí és Tenisz Magyar Amatőr Kupa   I   Last Minute Nyaralások

CÉGCSOPORT

Utazási irodánk tagja annak a cégcsoportnak (TandT Sport Kft. - Wintersport Kft. - Pasaréti Síiskola - Zamárdi Vízisport Bázis, TandT Sport Travel Kft.), mely a minőségi és legnépszerűbb nemzetközi sportmárkák forgalmazásával és azokat támogató szolgáltatásokkal foglalkozik.

 

A TandT Sport Kft. a minőségi és legnépszerűbb nemzetközi sportmárkák kizárólagos magyarországi képviselete. Sportboltjaink több mint 20 éve töretlen sikeres fejlődését a TandT csapat hitelességének, precíz szakmai felkészültségének köszönheti. Budapesten 2 márkaüzlet (II. ker. Lövőház utca és XII. ker. Szent Orbán tér) kínálja a teljes brand választékot tanácsadással és szervíz szolgáltatással.

Fő márkáink: HEAD (sí+téli sportok, tenisz és kerékpár), NORDICA, ELAN (sí), UNION, CAPITA, DEELUXE, F2 (snowboard), FANATIC, F2, NORTH SAILS, ION (windsurf, kite, SUP felszerelés és ruházat), BOGNER, CMP, ION, EISBÄR (sportruházat), BOLLÉ, CÉBÉ (sportszemüvegek, sisakok), LEKI (sí, nordic walking, trail running botok), ROLLERBLADE (görkorcsolyák), CAMELBAK (hidratációs hátizsákok és kulacsok).

Webshopjaink: 

SKI - webshop   I   Headbike   I   Headtennis   I   Surf bolt

 

 

Cégcsoportunk oszlopos tagja, a Pasaréti Síiskola 2009 őszén nyitotta meg kapuit. Felvonóval és világítással felszerelt korszerű műanyag sípályája évszaktól és időjárástól függetlenül kiváló lehetőséget biztosít a biztonságos, helyes technika elsajátítására vagy annak továbbfejlesztésére. Szakképzett oktatói műanyagpályás és havas sí, illetve snowboard oktatásra várják a kezdő és haladó gyermekeket és felnőtteket. Síiskolánkban nyáron sem áll meg az élet. Napközis nyári sporttáborai évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. 

További információk: Pasaréti Síiskola

 

Cégcsoportunk legfiatalabb tagja a Zamárdi Vízisport Bázis, ahol windsurf, kite-szörf, SUP és kajak-kenu felszerelések bérlését, tárolását tesszük lehetővé. Windsurf és kite oktatóink segítenek a sportágak alapjainak elsajátításával, tudásod fejlesztésében. Célunk nyáron is a szabadidősport lehetőségének biztosítása, a vizes sportok népszerűsítése színvonalas környezetben, minőségi felszerelésekkel. 

További információk: Zamárdi Vízisport Bázis