Rólunk

 

Utazási irodánk a TandT Sport cégcsoport tagjaként több, mint 15 éve része a hazai idegenforgalmi piacnak. Küldetésünk, hogy az aktív turizmus meghatározó szereplőivé váljunk, ezért ajánlatainkat a cégcsoportunk által forgalmazott márkák sportágaihoz igazodva állítjuk össze.
Fő tevékenységi körünk az egyéni és csoportos sí és snowboard utak, besíző gleccser hétvégék, családi és iskolai sítáborok, aktív/adrenalin túrák szervezése. Mindezek mellett ajánlataink között természetesen megtalálhatóak a szezonális üdülések, közkedvelt lastminute utak is.

Csomagajánlataink a megszokott alapszolgáltatásokon (szálláshely, ellátás, síbérlet) felül tartalmazzák téli útjaink esetében a magyar nyelvű sí/snowboard oktatást, nyáron igény szerint windsurf, kite oktatást is biztosítunk, továbbá sportboltunkban kedvezményes vásárlást és eszközbérlést teszünk lehetővé ügyfeleinknek.

Télen útjainkat Európa legnépszerűbb síterepeire szervezzük, ahol minden korosztály és minden tudásszintű téli sportot kedvelő megtalálja a számára legmegfelelőbb lejtőt. Útjaink összeállításánál különös figyelmet fordítunk a színvonalas, kedvező ár-érték arányú szálláshelyek kiválasztására.
Nyáron kínálatunkban az aktív időtöltés mellett a különböző gasztro és kulturális programjainkkal nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi kikapcsolódásra.

A mottónk: travel and more.

CÉGCSOPORT

Utazási irodánk tagja annak a cégcsoportnak (TandT Sport Kft. - Wintersport Kft. - Pasaréti Síiskola, Normafa Síiskola, Balatonfüredi Síiskola, Vasas Síház - Zamárdi Vízisport Bázis, TandT Sport Travel Kft.), mely a minőségi és legnépszerűbb nemzetközi sportmárkák forgalmazásával és azokat támogató szolgáltatásokkal foglalkozik.

 

A TandT Sport Kft. a minőségi és legnépszerűbb nemzetközi sportmárkák kizárólagos magyarországi képviselete. Sportboltunk 30 éve töretlen sikeres fejlődését a TandT csapat hitelességének, precíz szakmai felkészültségének köszönheti. Budapesten színvonalas márkaüzlet (II. ker. Lövőház utca) kínálja a teljes brand választékot tanácsadással és szervíz szolgáltatással.

Fő márkáink: HEAD (sí+téli sportok, tenisz és kerékpár), NORDICA, ELAN (sí), UNION, CAPITA, DEELUXE, F2 (snowboard), FANATIC, F2, NORTH SAILS, ION (windsurf, kite, SUP felszerelés és ruházat), BOGNER, CMP, ION, EISBÄR (sportruházat), BOLLÉ, CÉBÉ (sportszemüvegek, sisakok), LEKI (sí, nordic walking, trail running botok), ROLLERBLADE (görkorcsolyák), CAMELBAK (hidratációs hátizsákok és kulacsok).

Webshopjaink: 

SKI - webshop   I   Headbike   I   Headtennis

 

 

 

Cégcsoportunk oszlopos tagja, a Pasaréti Síiskola 2009 őszén nyitotta meg kapuit. Felvonóval és világítással felszerelt korszerű műanyag sípályája évszaktól és időjárástól függetlenül kiváló lehetőséget biztosít a biztonságos, helyes technika elsajátítására vagy annak továbbfejlesztésére. Szakképzett oktatói műanyagpályás és havas sí, illetve snowboard oktatásra várják a kezdő és haladó gyermekeket és felnőtteket. Síiskolánkban nyáron sem áll meg az élet. Napközis nyári sporttáborai évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. 

További információk: Pasaréti Síiskola

 

A Normafa Síiskola megvalósítása egy évekig tartó, nagy volumenű, többlépcsős projekt részeként valósult meg és 2021. őszétől üzemel. A felvonóval és világítással felszerelt korszerű műanyag pálya időjárástól függetlenül, egész évben kiváló lehetőséget biztosít a kezdő és haladó tanítványok számára egyaránt. Szakképzett oktatóink 55 perces órák keretében a helyes sí- és snowboard technika mellett a biztonságos lesiklás és liftezés szabályait is megtanítják. A szakmai stáb négy évszakon át várja tanulóit változatos programokkal.

További információk: Normafa Síiskola

 

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy bekapcsolódva a balatonfüredi sportéletbe, 2022. év végétől már a Forrás Sportparkban is megtaláltok minket. Páratlan környezetben várjuk azon kicsiket és nagyokat egyaránt, akik szeretnének megismerkedni a téli sportágak alapjaival. A pálya anyaga az olasz Neveplast gyár terméke, amely jelenleg a legmodernebb műanyag borítás, csúszási adottságai a legjobban közelítik a havas lejtőkét. A felvonó az osztrák Sunkid cég gyártmánya, köteles kivitelben, amellyel nagy biztonság mellett sajátítható el húzóliftek használata. A síiskola csapata négy évszakon várja tanulóit változatos programokkal.

 További információk: Balatonfüredi Síiskola

 

 

Cégcsoportunk nyári Bázisa a Zamárdi Vízisport Bázis, ahol windsurf, kite-szörf, SUP, valamint kajak-kenu felszerelések bérlését és tárolását tesszük lehetővé, valamint egyedi igényekhez igazodva otthont adunk számtalan rendezvénynek. Célunk a szabadidősport lehetőségének biztosítása, a vizes sportok népszerűsítése színvonalas környezetben, minőségi felszerelésekkel, valamint a klubélet megteremtése Zamárdiban.

Nagy előnyünk, hogy Budapestről könnyen elérhető Bázisunk, így pár óra autózás után már vízre is tudsz szállni. Ha bizonytalan vagy a sportág alapjait illetően, oktatóink segítségével hamar elsajátíthatod az alapokat, fejlesztheted tudásodat.

További információk: Zamárdi Vízisport Bázis