CSALÁDI SÍTÁBOR

Családi sítáboraink legfőbb célja, hogy a szülők és a gyerekek önállóan is felfedezzék a síelés élményét. A szülők úgy tudnak napközben síelni, hogy közben biztonságban, szakavatott oktatók és segítők kezében tudják gyermeküket. Természetesen van lehetőség közös síelésre is, a gyerekek játékos oktatásának, ill. a programot záró háziverseny (Pasaréti Síiskola sítáboraiban) megtekintésére. Az esti gyermekfoglalkozások ideje alatt a szülőknek marad egy kis idejük beszélgetni, pihenni, kikapcsolódni.

AMIT NYÚJTUNK

Sí és snowboard oktatás a Pasaréti Síiskola, a Normafa Síiskola és a Balatonfüredi Síiskola oktatói által

Síoktatás minden családi táborban: gyerekeknek napi 2x2 óra, felnőtteknek napi 1x2 óra, haza utazás napján délelőtt 1x2 óra. Felnőtt csoportoknál a létszámtól függően a változtatás jogát a Síiskola fenntartja!

Snowboard oktatás a megjelölt időpontokban: gyerekeknek, felnőtteknek napi 2x2 óra, haza utazás napján délelőtt 1x2 óra. A középhaladó, haladó felnőttek oktatása összevont csoportokban történik. A fenti csoportok elindításához 4, azonos tudásszinttel rendelkező tanítvány jelentkezése szükséges. Kisebb létszám esetén a változtatás jogát a síiskola fenntartja! 

 

Extra kedvemények a tandtsport üzletében 

  • 15% kedvezmény vásárláskor,
  • 15% kedvezmény felszerelés kölcsönzésre,
  • 15% kedvezmény szervizre.

A fenti kedvezmények listaárból értendők, más kedvezményekkel nem összevonhatók.

 

Részletes ajánlatainkat ide kattintva tudjátok megtekinteni: Családi táborok 2023/2024