Pálya információk

HINTERTUX a Nr.1 Gleccser a világon! 3 250 m magasságával Ausztria egyetlen gleccsere, mely egész évben síelhető! Mindegy, hogy a síelés vagy a snowboardozás megszállottja vagy, baráti társasággal vagy családdal utazol, freeride vagy freestyle, a Hintertux-gleccseren biztosan megtalálod a számodra megfelelő lejtőt, ahol tökéletesen karbantartott, hóbiztos pályák, színvonalas gasztronómiai kínálat és lélegzetelállító természeti környezet vár!

A szűzhavat kedvelők álomszerű freeride pályákon élvezhetik a szabad sízés örömét, funslope pályája is bőven tartogat kihívásokat, de itt található Ausztria legmagasabb és egyben az Alpok egyik legjobb freestyle parkja, a Betterpark Hintertux!

Magasság: 1500 - 3250 m Távolság Budapesttől: 736 km
Sípályák hossza: 59 km: 12 km 29 km 18 km Liftek száma: 21, kabinos: 6, ülős: 6, húzós: 9

Terasz Lounge: Tuxer Fernerhaus

2660 méteren, a völgyből induló kabinos felvonó első állomásánál, a Tuxer Fernerhaus teraszán találjátok a központi teszt és oktatói bázisunkat, ahol a szezon legújabb sí és snowboard felszereléseit (Head, Elan, Nordica, Capita, Union) a rendezvény ideje alatt térítésmentesen tesztelhettek! A sí és snowboard tesztről, programjainkról bővebben itt olvashattok

Bent zárható teremben biztosítjuk a kényelmes átöltözést, illetve bérelhetőek depók, ahol a sí-, snowboard felszerelést tárolni tudjátok. 

A házban étterem, sportbolt, kölcsönző, szervíz működik. Napi programjaink innen indulnak és a hangtechnikának, valamint asszisztenciánknak köszönhetően folyamatosan tájékoztatunk az eseményekről.