Dachstein West

A Dachstein-West sírégió Salzburg és Felső-Ausztria régiók határán található, mely Gosau, Russbach, Zwieselalm és Annaberg sípályáiból áll. Igazi családbarát sí centrum: a legkisebbeket varázsszőnyeggel felszerelt tanulópálya (Brumsiland) várja a gosaui Hornspitzbahn völgyállomásánál, az ügyesebbek pedig gyerek versenypályán tesztelhetik tudásukat, míg a russbachi oldalon a Rookie park biztosítja egyszerre a tanulást és a szórakozást a gyerekek számára.

Gasteinertal

A Gastein-völgyben 4 sípálya található, így biztosan mindenki sítudásának megfelelő sípályát. A legnagyobb összefüggő pályarendszert a Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel hegyeken található pályák alkotják, melyeket Bad Hofgasteinból, ill. Bad Gasteinból érhetünk el. Ez a terep kezdőknek és családoknak is tökéletes választás. A másik családi síterep, a Dorfgastein-Großarl síhinta. Sportgastein a Gastein-völgy legmagasabban fekvő síterepe, mely a freeriderek körében népszerű. Természetesen nem szabad megfeledkezni a gasteini termál világról sem, hiszen a téli sportok mellett ez a környék legfőbb vonzereje. Kihagyhatatlan a 360 fokos alpesi panorámát nyújtó óriási Kur- und Vital Zentrum!

Saalbach - Hinterglemm

A sícirkusznak nevezett Saalbach-Hinterglemm sírégió Ausztria legnagyobb síterülete, ahol 55 modern sífelvonó, 10 km sífutópálya, snowparkok, és számos egyéb attrakció gondoskodik az élménydús időtöltésről. A régió leghosszabb lesiklópályája 7 km hosszú, mely több, mint 1000 m-es szintkülönbséget tesz meg. A 200 km-es pályarendszeren felül a freeridereket 80 km-nyi mélyhó terület várja. Az 5 nagyon jól kiépített, szinte mindennel felszerelt snowparkban minden tudásszintű snowboardos megtalálja a kedvére való elemeket. A legnagyobb fanatikusok vasárnap kivételével este is folytathatják a síelést a Schanteliliftnél, a kivilágított pályán.

Kaprun - Zell am See

Kaprun – Zell am See tökéletes élményt garantál minden téli sportkedvelőnek. Csodálatos környezet, havas tájak, tökéletesen karbantartott pályák. A Kitzsteinhorn gleccsernek köszönhetően ősztől kora nyárig tart a szezon, vagyis 10 hónapon keresztül hódolhat mindenki szenvedélyének. Nem beszélve arról, hogy a gleccserről lélegzetelállító panoráma tárul a látogató elé. Kitzsteinhorn meredek és látványos lesiklópályákkal várja a síelőket, míg Maiskogel-en és Schmittenhöhe-n a családosok élveznek elsőbbséget. A Freeride szerelmesei Kitzsteinhorn-on 3 funpark közül is választhatnak, míg a freestyle-osok Ausztria legnagyobb Superpie pályáján tesztelhetik határaikat.