Katschberg - Aineck

A Karintia és Salzburg tartomány határán fekvő sírégió ragyogó lehetőségeket nyújt a síelést kedvelőknek. Változatos, hóbiztos, tökéletesen karban tartott, széles pályái garantált sí élményeket nyújt a család minden tagjának, itt található az Alpok egyik leghosszabb pályája (5,6 km) is.

Gerlitzen Alpe

Gerlitzen pályarendszere kiválóan alkalmas családi kikapcsolódásra, hiszen minden korosztály számára tartogat kihívásokat. A kihívások szerelmeseit 100 m széles carving pálya várja, de találunk még FIS és borardercross pályát is. A sípálya felső részén freeride és a freestyle is kipróbálható.

Bad Kleinkirchheim

Bad Kleinkirchheim a 103 km-nyi változatos pályarendszerével színtiszta élmény az egész családnak. A vendégek gyors, várakozás nélküli szállításáról 24 lift gondoskodik. A széles, kezdőknek alkalmas pályáktól egészen a világkupa pályáig mindenki megtalálja a tudásának megfelelő lejtőt.

Nassfeld

Az Ausztria és Olaszország határán fekvő Nassfeld-en minden adott, ami egy tökéletes síeléshez szükséges: A síterep nagysága - 110 km! -, változatos nehézségű sípályák, modern sífelvonók és az egész szezonban kitartó, bőséges hóréteg és a magas napsütéses órák száma nagyon meggyőző.