Semmering - Zauberberg

Semmering-Hirschenkogel fő attrakciója az európai színvonalú éjszakai pályák: innen a Zauberberg (Varázshegy) elnevezés. A megvilágítás minősége tökéletes, gyakorlatilag nappali fényviszonyok mellett lehet síelni este is. Éjszakai síelésre 6 sípálya (13 km!) áll a vendégek rendelkezésére, de a 3 km hosszú szánkópálya és a vendéglátó egységek is nagy mértékben hozzájárulnak a felhőtlen szórakozáshoz.

Annaberg

Annaberg az Ötscher-hegy lábánál található minden tudásszintnek megfelelő pályáival várja a téli sportok szerelmeseit. Tökéletesen karbantartott sípályáit kisgyermekes családosoknak is ajánljuk. Annaberg ideális választás azoknak, akik változatosságra és jó ár-szolgáltatás arányra vágynak.

Lackenhof am Ötscher

Lackenhof síterep a Kis-Ötscher és a Nagy-Ötscher hegy lejtőin található, családi síeléshez tökéletes. A legkisebbeknek a Sunny Kids tanulópályát ajánljuk, mely varázsszőnyeggel, kicsi tányéros-, és húzóköteles lifttel áll az apróságok rendelkezésére. Összesen 19 km-nyi pályarendszeren, 70 hektáron hódolhatnak szenvedélyüknek a téli sportok szerelmesei. Az adrenalint kedvelők sem fognak unatkozni: ők egy funparkban különböző erősségű ugratókkal tesztelhetik határaikat.

Hochkar

Hochkar Alsó-Ausztria egyik legnépszerűbb síterepe a magyar síelők körében, mely nagyrészt kivételes mikroklímájának köszönhető, hiszen rendkívül hóbiztos síterep. Optimális esetben december elejétől április közepéig hódolhatnak itt szenvedélyüknek a téli sportok szerelmesei. Karbantartott pályái mellett nagy népszerűségnek örvendenek a helyi hütték, éttermek és az esti síelésre alkalmas kivilágított pályája, valamint snowparkja. A lifteknél minimális a várakozási idő, óránként 16 000 személy gördülékeny szállítása biztosított a kiépített kapacitásokkal. Mindezek mellett itt élvezhetik Alsó-Ausztria egyik legegyedülállóbb panorámáját.