Kreischberg - Murau

Kreischberg hegyei nyáron is élménydús kikapcsolódást garantálnak az egész család számára. Az első métereket könnyedén megtehetjük a kabinos felvonóval, majd onnan az alpesi mezőkön át juthatunk fel a Kreischberg-csúcshoz (2 002 m) vagy a Rosenkranzhöhe-hez (2 118 m). A kerékpározás szerelmesei belekóstolhatnak a Mura menti kerékpárútba, mely gyöngyörű tájakon át vezet. A golf iránt érdeklődök igazi Mekkát találnak itt, hiszen a Murau-Kreischberg Golfclub messze földön híres.

Katschberg - Rennweg

Izgalmas kalandok az egész családnak! A Karintia és Salzburg tartomány határán elterülő Katschbergen számtalan lehetőség adott az aktív kikapcsolódásra, az órákig tartó játékra. Bújócska az erdőben, nagy séták a mezőkön, sziklamászás... A sok szórakoztató aktív programnak köszönhetően rengeteg izgalmas kalandban lesz része az ide látogatóknak!

Nassfeld - Pressegger-tó

Élvezd ki Karintia legdélibb, napsütötte részének határtalan előnyeit! Az olasz-osztrák mix nem csak a kulináris élvezetekben mutatkozik meg, hanem bizony minden területen. A pihentető és aktív progamokban itt nyáron sincs hiány: túrázás, kerékpározás, és a hihetlen tóvidék atmoszféraja gondoskodnak arról, hogy minden itt töltött napunk emlékezetes legyen.

Präbichl - Vordernberg

Präbichl az Alpok hegység keleti oldalán, Steiermark nyugati részén található alpesi sí- és szadabidőcentrum, Budapesttől 390 km.re (ebből 350 km autópálya).