Adrenalin túra Ausztriában

Aktív kikapcsolódásra vágysz? Nem próbáltad még a raftingot és a via ferratat? Vagy már próbáltad?

Akárhogy is van, felejthetetlen élményben lesz részed ha velünk tartasz! Próbáld ki Adrenalin túránkat!

 

 

Aktív hétvége részvételi díjak 2017. (fő/turnus)
 
 
06.30-07.02.
08.18-08.20.
08.25-08.27.
 
4-6-8 fős apartmanok
125 €
(40 000 Ft)

 
 
 
HELYSZÍN: Präbichl - Ausztria
 
UTAZÁS: egyénileg (igény esetén 8 főst kisbuszt biztosítunk sofőrrel, 11 900 Ft/fő)
 

A részvételi díj tartalmazza: szállást 2 éjszakára,  félpanziót, szombati egész napos, piknikkel egybe kötött rafting túrát (a programon 6 év felettiek és biztos úszás tudással rendelkezők vehetnek részt), a vasárnapi via ferrata túrát ill. mindkét program esetében a magyar nyelvű a túravezetést, transzfert a programokhoz a találkozási ponttól

Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi díj: 1,26 €/fő/éj, 7-18 év között 0,63 €/fő/éj

 

A részvételi díj min. 10 főtől és a maximális szoba töltés esetén érvényesek!

 

PROGRAMOK:  a programokon 6 év felettiek vehetnek részt  illetve raftingnál a biztos úszás tudás is feltétel!

- Rafting 

- Via Ferrata  

 

- Mautern Vadaspark (16/10 €/fő)

 

- Wassererlebnispark (12 €/fő)

 

TÚRÁZÁSI LEHETŐSÉGEK: Leopoldsteinersee, Wasserlocklamm

 

A szállásról bővebben:

 

Salamandra Apartmanház

A Salamandra apartmanház a néhány épületből álló Präbichl központjában, a sípálya mellett található. A téli szezon után várja a kirándulni vágyókat és azokat, akik aktív pihenéssel szeretnének kikapcsolódni.

ár: 125,00 € / fő

részletek

Adrenalin Túra Szlovéniában

 

Időpont: 2017. június 16-18. (3 nap/2 éj)  

Létszám: min. 20 fő +  csoportkísérő

Szállás: Hotel Alp - Bovec

Elhelyezés: kétágyas, háromágyas szobában és három fős családi szobában

Utazás: egyénileg

 

Részvételi díj félpanzióval:

Felnőtt 140 €/fő
Gyerek 5-11,9 éves korig 90  €/fő
Gyerek 4,9 éves korig 45  €/fő

 

Részvételi díj reggelivel:

Felnőtt 120 €/fő
Gyerek 5-11,9 éves korig 80 €/fő
Gyerek 4,9 éves korig  40 €/fő

 

Az árak maximális szoba töltés esetén érvényesek!

A részvételi díj min. 20 főtől érvényes! 

 

Az ár tartalmazza:

-          szállást 2 éjszakára,
-          félpanziót vagy reggelit,
-          túravezetést ,
-          bicikliszervizt

 

Helyszínen fizetendő:
-üdülőhelyi díj: 1,26 €/fő/éj, 7-17,9 év között 0,63 €/fő/éj

 

Az ár nem tartalmazza: 

- üdülőhelyi díj: 1,26 €/fő/éj, 7-18 év között 0,63 €/fő/éj
- programok árát
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást. Irodánknál kedvezményesen köthető!>>>
- útlemondási biztosítást: a részvételi díj 1,5 %-a, csak foglaláskor köthető, 20% önrészt tartalmaz.  Részletek >>>

 

 

Tervezett programok (a belépőjegyek a helyszínen fizetendőek):

A programokon a részvételi minimális életkor 10 év!

 

2017.06.15. (CS) megérkezés és du. Zipline - Bovec

Érkezés a szállásra, délutáni program Zipline.

A pálya a festői Kanin hegy oldalában helyezkedik el. Garantáltan innen a legszebb a kilátás a Soca folyóra.
A Zipline az, amikor egy beülőben ülve rácsatlakozol az átlagosan 600 m hosszú drótkötélre és görgők segítségével csúszol végig a két hegygerinc között 200 méteres magasságban. A programra zárt cipő szükséges.

Részvételi díj: 51 €/fő

 

2017.06.16. (P) de. canyoning, du. szabad program (biciklizés vagy túrázás) - Bovec

A canyoning túrát úgy kell elképzelni, mint egy természetes csúszdaparkot. Miután az elején megbirkóztunk egy könnyebb sétával a kanyon mellett felfelé, nincs más dolgunk, mint újra gyereknek lenni és élvezni a kristálytiszta patakban való ugrálást, csúszdázást. A legizgalmasabb rész, amikor a napfényről indulva egy sötét barlangba csúszunk le.

Részvételi díj: 48 €/fő

 

2017.06.17. (Szo) de. rafting, du. szabad program (biciklizés vagy túrázás) - Bovec

A rafting vadvízi evezést jelent, amely csoportosan űzhető extrém sport. A vadvizű folyókon való evezésnek több nehézségi szintje van, ezért a gyermektől a profi kalandorokig, mindenki megtalálja kihívását.

A rafting új kihívások elé állít, egy igazi önismereti próba. Mivel közösségkovácsoló ereje van, ezért kiválóan alkalmas családi, baráti, munkatársi összetartás és csapatmunka javítására.

Részvételi díj: 43 €/fő

 

2017.06.18. (V) haza utazás, útközben  földalatti biciklizés vagy kajak, Peca-hegység szívében fekvő Mežica településen

Kerékpározás a föld alatt:  Hat kilométert kerékpározunk a földalatti járatokban. A bringatúra abszolút nem nehéz, teljesen sík terepen vezet. A járatok elég tágasak és magasak, csak egy rövid szakasz van, amikor le kell hajtanunk a fejünket kerékpározás közben. Magabiztos kerékpáros tudás elengedhetetlen! A program időtartama: kb. 2,5 óra.

Kajakozás a föld alatt: Az élmény egy kb. 10 perces vasutazással indul mélyen a hegy gyomrába, régen ugyanezzel a szűk kis vasúti kocsikkal jutottak el a bányászok a föld alá. Ezt követően egy vízhatlan "kezeslábast", sisakot és fejlámpát kapnak a résztvevők és már indulhat is a móka! A világon szinte egyedülálló élmény több száz méterrel a hegy gyomra alatti járatokban és barlangüregekben kajakozni. A program időtartama: kb. 4 óra.

Részvételi díj:
földalatti kerékpározás: 20 €/fő (max. 40 fő)

földalatti kajakozás: 42 €/fő (max. 10 fő)
A programokon 10 éves kortól és kajak esetében min. 150 cm-vel lehet részt venni.

 

Egyéb program:

Hydrospeed – Bovec:

 A folyó meghódításában mindössze egy műanyagból készült (levegővel teli) úszótest, mentő mellény, sisak, egy pár uszony és persze egy neoprén ruha van a vállalkozó szelleműek segítségére. Az úszó- (hydrospeed) deszkán hasalva lehet szembeszállni a hullámokkal, az irányítást békatalp segítségével lehet megoldani. Vigyázat végig úszni kell, különben tehetetlenül sodródunk az árral. A hydrospeed az egyik legjobb kondíciót követelő sportág.
Részvételi díj: 45 €/fő

 

A részvételi díj euróban és forintban is befizethető. A táblázatban szereplő forintos árainkat 1 EUR=320 Ft árfolyamig garantáljuk.

Hotel Alp ***

A hotel Bovec központjában található. Kedvelt szálloda mind a pihenni vágyók, mind az aktív kikapcsolódást keresők számára, kiváló elhelyezkedésének és magasszintű szolgáltatásainak köszönhetően.

ár: 39,00 € / fő

részletek

Biciklitúrák itthon

BICIKLI TÚRA AZ ŐRSÉGBEN

Útvonal:

1. nap (52 km): Őriszentpéter – Nagyrákos – Szatta – Kerkafalva – Csesztreg – Nemesnép – Márokföld – Szentgyörgyvölgy – Velemér – Gödörháza – Magyarszombatfa – Bajánsenye – Őriszentpéter

2. nap (40 km): Őriszentpéter – Szalafő – Farkasfa – Orfalu – Apátistvánfalva – Hársas-tó – Farkasfa – Szalafő – Őriszentpéter

A túra időtartama: A látnivalók megtekintését is beleszámítva 6-7 óra/nap

Jellege: Az Őrség megismerését segítő körtúra, amely a Belső-Őrséget is érinti, bepillantást adva a hagyományos mesterségek, kultúrtörténeti értékek világába. Emellett bemutatja a vidék természeti, botanikai látnivalóit is. A második nap a Vendvidék egyes falvait is érintő körtúra a térségre jellemző népi építészeti emlékeket, természeti értékeket mutatja meg. A körtúra átlagos kondícióval is teljesíthető.

Szállás: panzióban 2-3-4 ágyas szobákban, ellátás félpanzió.

   


 

BICIKLI TÚRA A TISZA-TÓ KÖRÜL

A túra a Tisza-tavat mutatja be. A táj gyönyörű, egyik oldalt az ártéri erdő, másikon a megművelt táj, sok a kócsag, gém, hattyú, vadkacsa és egyéb vízimadár. A Tisza-tóban, amennyiben az időjárás engedi, lehet fürdeni. Az aszfaltút végig kitűnő minőségű.

Útvonal: Tiszafüred – Poroszló – Kisköre – Abádszalók - Tiszafüred

1. nap: Indulás Tiszafüredről, kiérve a 33-as útra, azon keresztezzük a Tisza-tavat, Poroszlóig. Ez egy közepes forgalmú országút, de több ilyen szakasz nem lesz! Poroszlónál balra rátérünk a Tisza-tó kerékpáros útvonalra, amely a gátkoronán vezet Kisköréig, közben Sarud és Dinnyéshát települések mellett haladunk el. Kiskörénél balra a duzzasztómű koronáján Abádszalókra, majd ott is balra tartva a gátra, és vissza Tiszafüredre.
Szállásunk Tiszafüreden található, innen indul a túra és ide érünk vissza a tavat megkerülve az esti vacsorára.

2 nap: reggeli után még egy hajózással egybekötött ártéri sétatúrán veszünk részt hazaindulás előtt.

Túra hossza: 64 km
Nehézsége: Könnyű
Terep: Síkvidék
Szintemelkedés: 271 m

Szállás: 2-4 ágyas szobákban

  

Aktív kikapcsolódás Ausztriában

Ausztria nem csak télen vonzó úti cél a turisták körében, adottságainak köszönhetően nyáron is rengeteg lehetőség áll az idelátogatók rendelkezésére: számtalan kulturális örökség, kristálytiszta hegyi tavak, gyönyörű tájakon átívelő kerékpárutak, a fáradságos túra után szemünk elé táruló, lélegzetelállító panoráma, tematikus túrák.  

Ausztriában óriási népszerűségnek örvendenek a tavasztól őszig használható turisztikai kártyák, melyek egy-egy tartomány, üdülő régió területén biztosítanak ingyenes vagy kedvezményes belépési lehetőséget több nevezetességhez és természeti látnivalóhoz. Nyári úticéljaink közül szinte mindenhol igénybe vehető az élménykártya, mellyel rengeteget spórolhatunk a nyaralásunk ideje alatt. 
 
Ajánlataink aktív kikapcsolódást keresők számára: túrázás, kerékpározás, vízi sportok, fürdőzés.
 

Szörftábor a Balatonon

A Magyar Szörf Akadémia 2017-ben is megrendezi nyári szörf táborait. A táborokba a teljesen kezdőtől a versenyzői szintig mindenkit szívesen várunk. Az oktatói csapat több mint 11 éves tapasztalattal, és több mint 1000 boldog táborozóval a háta mögött Veled is meg fogja szerettetni ezt a sportot. Szálláshelyeink közvetlenül a parton találhatóak, így minden energiádat a szörfölésre fordíthatod. 

  

 

HELYSZÍNEK:

A Siófok ­Ezüstparton, zöldövezetben, nyugodt környezetben található szálláshely 2 emeleten 24 szobával (2,­ 3­, 4 ágyas elrendezés), összesen 80 férőhellyel rendelkezik. A hostelben étkező, büfé is található. Ha már unod a partot és a strand adta élményeket, az oktatások mellett lehetőség nyílik igazi lazulásra, hiszen a hatalmas kert lehetőség ad, hogy egy igazi grill­partyt varázsoljunk. Amíg a nagyok sütnek­-főznek, a gyermekeket játszótér várja az udvaron. Rossz idő esetén sem kell elszomorodni, a bátrak ekkor is meglovagolhatják a hullámokat, de a házon belül lehetőség van csocsózásra, billiárdozásra vagy ping­pongozásra.

A 4*-os Pelso Camping (Európa Kemping) Alsóörs és Palóznak határában lévő nagy, mégis családias hangulatú nyaralóhely, közvetlenül a Balaton partján, amelynek felszereltsége vetekszik a  nyugati színvonallal. Ápolt, rendezett parcellák, tiszta vizesblokkok jellemzik a hangulatos kempinget. A kemping 20 hektáros területén 376 parcella, 376 sátorhely, 4 üdülőház és 200 mobilház található. 2009 óta  kiemelt gyermekbarát kemping. Területét rendezett, ápolt környezet jellemzi, több medencével, valamint az árnyas fás, füves Balaton parti stranddal. A strandon lévő gyermekmedencén kívül élménymedence várja a kicsiket és a nagyokat. A területen ingyenesen használható csúszda, különféle vízisportok, strandröplabda, streetball, teniszpálya garantálja a szabadidő aktív eltöltését.

 

IDŐPONTOK:

SIÓFOK (Page-on Hostel 8600 Siófok, Sirály u. 8.)

1. 2017.07.10-07.14. minden korosztálynak
2. 2017.07.17-07.21. 15 év alatt
3. 2017.07.24-07.28. minden korosztálynak
4. 2017.07.31-08.04. 16 év felett
5. 2017.08.07-08.11. minden korosztálynak

 

ALSÓÖRS (Pelso Camping, 8226 Alsóörs, Camping utca 19.)

1. 2017.06.26-06.30. minden korosztálynak
2. 2017.07.03-07.07. minden korosztálynak
3. 2017.08.14-08.18. minden korosztálynak
4. 2017.08.21-08.25. minden korosztálynak

 

RÉSZVÉTELI DÍJAK:

A tábor ára (teljes ellátással):       75 000 Ft       május 31-ig:     65 000 Ft
A tábor ebéddel (szállás nélkül): 50 000 Ft       május 31-ig:     40 000 Ft
A tábor csak oktatással:                  45 000 Ft       május 31-ig:     35 000 Ft

Az ár tartalmazza az összes szükséges szörffelszerelést, valamint napi háromszori étkezést. A tábor első étkezése a hétfői ebéd, a tábort pedig a péntek délutáni szörfözés után ebéddel zárjuk.

Kedvezmények:
- Ha május 31-ig befizeted, akkor a tábor ára 10 000 Ft-tal kedvezőbb.
- Testvéreknek 5 000 Ft/fő kedvezményt adunk.
- Aki több táborba jelentkezik, annak az első tábor után 20%-kedvezményt adunk a többi táborra (más kedvezménnyel nem vonható össze).

A táborba érkezés:         hétfő reggel 9-10 óra között. 
A táborból távozás:        pénteken 16-17 óra között.

A szörffel kapcsolatos dolgokat mi biztosítjuk, de ha van saját neopreme, mentőmellény,  trapéz, stb., kérjük hozd el. Amit feltétlenül hozni kell: sport ruházat (sportcipő),  napkrém,  nap ellen sapka, esetleg zsebpénz.

Ha bármilyen kérdésed van, az alábbi elérhetőségeken keresd szervezőnket:
Táborvezető:  Gádorfalvi Áron (hatszoros olimpikon, sokszoros Magyar Bajnok) +36-20-353-3485

Jelentkezni lehet személyesen a T&T Sport Travel irodájában is! (1024 Budapest, Lövőház utca 16/a.)

 

Találkozunk a Balatonon! :)