Karintia

Turracher Höhe

Karintia legfőbb jellemzői a napsütés és a tágas, hóbiztos lesikló pályák. A síelők sokféle pályarendszerből választhatnak. Nassfelden minden adott egy tökéletes síúthoz: igényes szálláshelyek, hóbiztos pályák. Bad Kleinkirchheim régióban a síelés után a termálfürdőkben pihenhetjük ki magunkat.

Hegyvidéki pihenés

Kreischberg - Murau / Katschberg - Rennweg / Nassfeld - Pressegger-tó / Präbichl - Vordernberg

Ausztria rendkívül változatos természeti adottságokkal rendelkezik. Alpesi legelők, hegyi tavak, robajló vízesések, szőlő-, és almáskertek, nemzeti parkok csábítják az élményteli kikapcsolódásra vágyókat. Megcsodálni a hegyekben a napfelkeltét, beszippantani a havasi legelők illatát, belefeledkezni a varázslatos panorámába... Ezzel vár Ausztria.

Tavi örömök

Wolfgang-tó (Salzkammergut) / Hallstatti-tó (Salzkammergut) / Wörthi-tó (Karintia) / Klopeini-tó (Karintia)

Az osztrák tavak lenyűgöző természeti látványosságok: a kristálytiszta víztükrön megcsillanó napfényben a kék és zöld szinte minden árnyalata megtalálható: a türkiztől az égszínkéken át a mélyzöldig. Kedves kis öblök, lágy hullámzó nádasok, virágzó mezők a tóparti utak mellett... Az osztrák fürdőtavak a természet felfedezésére váró gyöngyszemei.

Fekete-tenger

Napospart - Sunny Beach / Szozopol

A bolgár Fekete-tenger partja barátságos klímájával, átlagos 25C-os tenger hőmérsékletével, a finom aranyszínű homokos strandjaival és a modern üdülőhelyeivel várja a nyaralni vágyókat. Méltán az ország egyik legjobb fürdőhelye, ahol a tengeri éghajlat, az ásványvízforrások, a forró források és a gyógyító iszap kombinációja növeli a nyaralás élvezetét.

Isztria

Isztriai-félsziget

Az Isztriai félsziget az Adriai tenger északi részén, a Trieszti- és Kvarner-öböl között található. A terület fő vonzerejét a tenger és a strandok szépségének, valamint a számtalan gyönyörű öbölnek köszönheti.

Kvarner-öböl

Szállodák a Kvarner-öbölben

A Kvarner-félszigeten a táj változatossága miatt számos különböző klíma és növényzet, tengerpart, szigetek és hegyvidéki tájak, valamint három évezred különböző építészeti stílusai és kultúrái egyaránt megtalálhatók.

Dalmácia

Apartmanok Dalmáciában / Szállodák Dalmáciában

Kristálytiszta tenger, festői táj, bájos épületek, és napsütés minden mennyiségben! Többek között ezekért nevezik Dalmáciát sokan az Adria igazgyöngyének.

Júlia-Alpok

Bovec / Bledi-tó

Szlovénia nem csak természeti és kulturális kincsekben gazdag, hanem számos sportolási lehetőséget is tartogat, itt mindenki megtalálja a számára megfelelő kihívást. Legyen szó bármilyen aktív kikapcsolódásról, a Júlia-Alpok tökéletes választás!

Thesszaloniki

Nea Vrasna

-