Ausztria

Ausztriában több száz sírégió közül választhatnak a téli sportokat kedvelők, ahol biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb lejtőt akár pár órányi útra hazánktól.

Ausztria

Ausztriában óriási népszerűségnek örvendenek a tavasztól őszig használható turisztikai kártyák, melyek egy-egy tartomány, üdülő régió területén biztosítanak ingyenes vagy kedvezményes belépési lehetőséget több nevezetességhez és természeti látnivalóhoz. Nyári úticéljaink közül szinte mindenhol igénybe vehető az élménykártya, mellyel rengeteget spórolhatunk a nyaralásunk ideje alatt.

Bulgária

Bulgária közelségével és családbarát tengerpartjaival egyik legjobb választás családok számára, de aki szórakozni szeretne, az is válogathat a tengerparti városok pezsgő éjszakai életének lehetőségeiből. Mindenkit képes elvarázsolni a kristálytiszta tenger a finom homokkal borított partok, a változatos domborzat és a látványos óvárosok. Bulgáriában mindenki megtalálhatja számítását, a természet szerelmesei, a szórakozni, kikapcsolódni és pihenni vágyók is egyaránt.

Horvátország

Horvátország a Magyarországhoz legközelebb eső tengerparttal rendelkező mediterrán ország, ami gyönyörű, természeti kincsekben, és csodálatos szigetekben gazdag. Rengeteg lehetőséget rejt magában, a családdal, kisgyerekkel utazók, a bulizni vágyó fiatalok is megtalálhatják a nekik leginkább megfelelő horvátországi helyet.

Szlovénia

Szlovénia sokak körében közkedvelt úti cél hazánkhoz való távolsága miatt, gyorsan és kényelmesen elérhető. Itt egyszerre élvezheted a svájci tájakra jellemző bájt, az alpesi legelők látványát és a kedves vendégszeretetet, mert ár-érték aránya verhetetlen a környező országokhoz képest.

Görögország

A 13 régió mindegyike egyedi, különleges élményeket tartogat. Bőven akad látnivaló, az ország bármely területén járunk is, közülük talán a görög szigetek mellett leginkább kiemelkedik a Szunion-fok, Thessaloniki, Zagori, Athén, Halkidik, Peloponnészosz, Delphi, a Meteorák vagy Athén. Partvidékén egymást érik a szebbnél-szebb homokos strandok, melyek közül Agios Prokopios, Koukounaries, Paradise Beach, Balos Lagúna, Lindos Beach, Elafonisi Beach, Sinos Beach, Porto Katsiki, Navagio Beach, Myrtos Beach, Golden Beach és Olympic Beach a legismertebbek és legkedveltebbek. És persze nem mehetünk el szó nélkül a görög konyha mellett sem, amiről sokan azt gondolják, már ismerik, de itt az ételek még ízletesebbek, intenzívebbek.