Élménytúra Ausztriában

Időpont: 2020.08.20-23. (4 nap/3 éj)

 

Program

1. nap: Érkezés, kalandozás a Wasserlochklamm szurdokban

Szálláshely elfoglalása 12:00 órától. 15 órától közös indulás az Alpenklub panziótól a Wasserlochklamm vízeséséhez, Ausztria egyik leglátványosabb szurdokában.

2. nap: Rafting túra, esti buli

Reggeli a szálláshelyen. Fél napos vezetett rafting túra a Salza folyón ebéddel, sziklaugrással, pihenéssel. A visszautazás során megállunk a Leopoldsteinersee hegyi tónál. Esti közös mulatás, csocsózás, darts, ping-pongozás.

3. nap: Via Ferrata, Vadaspark.

Reggeli a szálláshelyen. Via Ferrata, biztosított mászás a tudásszintnek megfelelő terepen (Johnsbach). Mautern-vadaspark meglátogatása: 4 üléses felvonóval juthatunk fel a hegy tetejére, a vadasparkba, ahol számos állattal találkozhatunk (medve, farkas, kecske stb.). A szelídebb állatok szabadon mozognak, a túrázok között! Az élménypark területén találhatunk egy igazi kis gyerek vidámparkot is. Lefelé több lehetőség közül választhatunk a visszajutásra: gyalog, erdei nyári bob pályán.

4. nap: Fakultatív program, hazautazás

Reggeli a szálláshelyen. Fakultatív program lehetőségek: Gösser sör múzeum és Asia Spa Leobenben, kirándulás a Polster hegyre (akár felvonóval). Szállás elhagyása 16 óráig, hazautazás.

 

Részvételi díjak (fő/turnus)
  2020.08.20-23.
(4 nap/3 éj)
Felnőtt 260 €
Gyerek (7-15) 200 €
Gyerek (4-6) 160 €
Gyerek (4 év alatt) ingyenes

 

Az árak személyenként és a túra teljes tartamára értendőek.
A gyermekkedvezmények két teljes árat fizető fő után vehetők igénybe!
A rafting túra 7 éves kortól vehető igénybe.

Az árak tartalmazzák: 3 éjszaka szállást comfort szobában reggelivel, raftingtúrát, Via Ferrata túrát, vadaspark látogatást, és a Wasserlochklamm szurdok belépőjét.

 

Az árak nem tartalmazzák: vacsorát, fakultatív programokat, baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást és az idegenforgalmi adót 1,5 € / fő /éj (14 éves kortól).

 

A program változtatás jogát fenntartjuk!

Alpenklub Sportpanzió

Az ALPENKLUB Sport Panzió Präbichl hegyei között megbújva gyönyörű környezetben várja az aktívan és a passzívan kikapcsolódni vágyókat.

ár: 160,00 € / fő

részletek