Pasaréti Síiskola

 
Síiskolánk 2009 őszén aktívan bekapcsolódva a II. kerület és Budapest sportéletébe, a Vasas Pasarét Sportcentrum területén nyitotta meg kapuit a havas sportok iránt érdeklődők számára. Célunk hogy olyan rendszeres sportolási lehetőséget nyújtsunk tanítványaink részére, ahol kellemes környezetben, szórakoztató formában ismerkedhetnek meg a téli sportágak alapjaival.

A felvonóval és világítással felszerelt korszerű műanyag pálya az időjárástól függetlenül kiváló lehetőséget biztosít a kezdő, haladó, gyermek és felnőtt tanítványok számára, hogy a helyes sítechnika elsajátítása mellett készüljenek fel Síiskolánk által szervezett külföldi sítúrákra, ahol a megismert és megszokott oktatókkal folytathatják a tanulást.

Szakképzett oktatóink 55 perces órák keretében a sí és snowboard alapjai mellett a biztonságos lesiklás és liftezés szabályait is megtanítják.

Kezdő és haladó, egyéni és csoportos óráink lényege, hogy mindenkinek a megfelelő szinten az egyéni igények figyelembevételével fejlesszük tudását, melynek birtokában a későbbiekben tanítványaink igazi örömüket lelik a havas lejtők meghódításában. 
 
 
 
További információk a síiskoláról, táborok: Pasaréti Síiskola