Slideshow elrejtése

Úticél leírása

Napospart, Bulgária legnépszerűbb nyaralóhelye, ahol a nyugat-európai színvonalú szolgáltatások párosulnak a kedvező árakkal. 60-100 méter széles, finom homokos, lassan mélyülő tengerpartja 8 kilométer hosszan nyúlik el. Különlegességei a csodás homokdűnék, melyek a déli részen igen gyakoriak.

Az idelátogatóknak számtalan szórakozási lehetőség (étterem, bár, kávézó, söröző, diszkó) áll rendelkezésre. Az aktív időtöltést keresők is bőven válogathatnak a szárazföldi (strandröplabda, tenisz, golf, lovaglás) és vízi programok (vitorlázás, vízisí, búvárkodás) közül. De természetesen a kultúra szerelmeseiben sem marad hiányérzet: Neszebár - Napospart déli részének szinte folytatása - óvárosa egy a tengerbe benyúló földnyelven húzódik, több mint 40 középkori templomával a Világörökség része.

Mindezek mellett mi is izgalmas, szórakoztató és változatos programokkal készülünk, hogy a kikapcsolódás és tengerparti lazulás  mellett még színesebbé tegyük a nyaralásod!

Évente több tucat új szálloda, apartmanház épül azon a partszakaszon, amelyet évről-évre százezrek választanak nyaralásuk helyszínéül.

A csodálatos természeti környezet, a homokos tengerpart, a még mindig meghökkentően alacsony árak és a minőségi szállás mindenki számára garantáltan kikapcsolódást fog nyújtani!